خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی در سایت جسارت
مارچوبه طرز پخت ,مارچوبه طرز تهیه,مارچوبه طرز استفاده,طرز پخت مارچوبه,طریقه پخت مارچوبه,طریقه پخت مارچوبه,طرز تهیه و پخت مارچوبه,طرز تهیه پخت مارچوبه,طرز پخت سوپ مارچوبه,طریقه پختن مارچوبه,آموزش پخت مارچوبه,دستور پخت سوپ مارچوبه,طرز تهیه سوپ مارچوبه,طرز تهیه سوپ با مارچوبه,سس مارچوبه,سس مخصوص مارچوبه,طرز تهیه سس مارچوبه,سس برای مارچوبه,سس با مارچوبه
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
در این مطلب از سایت جسارت با خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .
پاستا لیمویی مارچوبه با قارچ : در یک قابلمه متوسط آب و نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پاستا را بریزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. در این فاصله، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر و فیله له شده ماهی آنچووی را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا کمی نرم شوند. حدود 4 تا 6 دقیقه کافی است. مارچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. پس از یک دقیقه تفت دادن، آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش در بیاید. هنگامی که نیمی از آب تبخیر شد، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و کره و لیموترش و پوست رنده شده لیمو را اضافه کنید. آنها را هم بزنید تا کره آب شود و کاملا سطح سبزیجات را بپوشاند. در تابه را بگذارید تا گرم بمانند. پنیر ریکوتا، ترخون خرد شده و نعنا را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری آب لیموترش را اضافه کنید. تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید. پاستای آبکش شده را به مخلوط موا اضافه کنید و هم بزنید. پنیر پارمسان و آب لیموترش اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید تا مزهدار شود. آب پاستا را بیفزایید و با حرارت زیاد بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود.
مارچوبه طرز پخت
مواد لازم برای مارچوبه کبابی با سیر مارچوبه کبابی مارچوبه پاک شده :900 گرم روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری سیر نازک ورقه شده :4 حبه نمک درشت :کمی فلفل آسیاب شده :کمی
سوپ تایلندی مارچوبه : مارچوبه ها را به اندازه های کوچک برش دهید. پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. حدود 10 دقیقه کافی است. پوست رنده شده لیموترش و زنجبیل را حدود سه دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. مارچوبه های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل و 5 پیمانه آب سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه نیمجوش شود. سوپ را در مخلوطکن پوره کنید تا کاملا نرم شوند. دوباره آن را درون قابلمه بازگردانید و حرارت دهید تا غلیظ شود. در صورت نیاز می توانید مقداری آب مرغ یا آب سبزیجات به مواد اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. آب لیموترش را اضافه کنید و با گشنیز و پیازکوهی خرد شده سرو کنید.
مارچوبه طرز تهیه
طرز تهیه مارچوبه کبابی با سیر : فر را از قبل روی 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. روی یک سینی فر لبه دار بزرگ، مارچوبه ها را با روغن و سیر می آمیزیم. بعد روی آن نمک و فلفل می پاشیم. حدوداً 15 تا 18 دقیقه تا جایی کباب می کنیم که نرم شده و تکه هایی از آن قهوه ای شود. به منظور اینکه این غذا بهترین طعم را داشته باشد بهتر است که آن را گرم سرو کرده یا بگذارید به دمای محیط برسد.
خواص درمانی و دارویی مارچوبه طرز پخت کبابی
قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. در فاصله ای که آب در حال جوش است، ریشه های ترب کوهی و سیر را تمیز و آنها را به بخش های کوچک تقسیم کنید. سیرها را درون کاسه بریزید. کمی نمک نیز اضافه کیند و سیرها را کاملا بکوبید. این مایه را 10 دقیقه کنار بگذارید. هنگامی که آب جوش آمد، مارچوبه ها را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید. آنها را درون بشقاب بکشید. سیرهای له شده را روی آنها بریزید. در مرحله بعد، روغن زیتون بریزید. با دستگاه پوستکن ترب کوهی رابه صورت ورقه های نازک برش دهید و روی مارچوبه ها بریزید. در صورت نیاز نمک بپاشید و سرو کنید.
مارچوبه طرز استفاده
مارچوبه کبابی جزو پیش غذا – اردور میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد . مارچوبه کبابی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
مارچوبه طرز پخت
- ۹۶/۱۲/۰۷